Craiova meniu:

Detalii stire 1519

Ne meritam soarta!

[ Categoria Proteste ]
[ Data: 2007-09-01 ]
[ Tara România ]
 1519 Unii dintre suporterii Craiovei au protestat pe internet, nefiind de acord cu intoarcerea lui Ovidiu Stanga ca antrenor. Joi, in timpul conferintei de presa, unicul finantatore al clubului, Adrian Mititelu, a punctat: "Cine are alta optiune sa-si faca echipa lui. Adevaratii suporteri ai Craiovei sînt aia 4.000 - 5.000 de la tribuna a II-a, nu aia 40 - 50 de handicapati care vorbesc din subteran".
Nu trebuie sa ne surprinda atitudinea lui Mititelu fata de suporterii Craiovei, care vor mai mult de la echipa decat poate el sa ne ofere. De ce sa ne facem noi echipa, cand el avea in cap ideea sa de mai mult timp. Nu este el cel care a vrut sa isi faca echipa Fanatic?
Craiova este a noastra, a suporterilor, iar investitori ca el in ultimii 12 ani au fost destui. Ii reamintim ca la meciurile din deplasare nu vin "aia" de la tribuna a doua, ci acei 40-50 din subteran, suporterii din peluza, care suporta umilinte pentru Craiova noastra. Cati dintre suporterii adevarati de la tribuna a doua vor veni in aceasta seara in Giulesti? El, tinand cont si de situatia delicata in care se afla echipa, in loc sa caute conciliere si sa apeleze la sprijinul suporterilor, cauta scandal.

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

07-07-2011: Fara Stiinta fotbalul romanesc e mult mai sarac!
Cand vreodata o echipa clasata in zona retrogradarii a jucat sau va juca acasa cu 20000 de spectatori la un meci cu Sportul sau Bistrita?
Craiova are suporteri unici, adevaratii fanatici sunt doar la Craiova! ... [ continuare ]
Din categoria Proteste

27-06-2011: Universitatea Familiei Lui Mititelu In C !
Este cea mai mare 'performanta' a lui Mititelu . Acest patron obscur a distrus universitatea Craiova ! S-a crezut din punct de vedere financiar Gigi Becali , dar in realitate este ingropat in datorii ! Certandu-se si amenintand toata conducerea fot ... [ continuare ]
Din categoria Proteste

23-06-2011: Acum 20 De Ani Am Fost Campioni !
Astazi se implinesc 20 de ani de cand echipa noastra , Universitatea Craiova , a castigat ultimul titlu de campioana a romaniei . Suntem mandrii de istoria clubului nostru ! ... [ continuare ]
Din categoria Proteste

23-05-2011: Primul Miting Impotriva Lui Mititelu!
Ieri a avut loc la Craiova mitingul disperarii suporterilor Stiintei!
Nu conteaza cati am fost ci modul in care ne-am arata dragostea pentru clubul nostru Universitatea Craiova!
Aceasta actiune demonstreaza ca Stiinta nu va muri niciod ... [ continuare ]
[ Autor Blue Lions ]
Din categoria Proteste

23-05-2011: Mititelu, Adio!
Astazi a aparut pe site-ul gsp, convorbirea inregistrata dintre Victor Piturca si o parte a suporterilor din Craiova si Bucuresti!
Avem un mesaj pentru cel care a publicat aceasta convorbire: tradatorii pentru noi sunt morti! Banuim ca in spatel ... [ continuare ]
[ Autor Blue Lions ]
Din categoria Proteste

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania