Craiova meniu:

Detalii stire 3518 Craiova, locul doi ?n topul spectatorilor

[ Autor Liviu Ştefan ]

[ Categoria Articole ]
[ Data: 2010-08-31 ]
[ Tara România ]
 3518 Urziceni şi Craiova au obţinut primele succese în campionatul 2010/2011, singurele care nu au cunoscut gustul succesului rămânând Astra şi Pandurii. Rezultatul din Ghencea a făcut ca aceste două echipe să fie neînvinse şi după ultima rundă.
Niculescu a realizat singura dublă a rundei. Herea, Voiculeţ, Bordeanu, Wesley şi Olariu au marcat din penalti. Jucătorul Brăneştiului a transformat pentru a treia oară o lovitură de la 11 m în ediţia curentă.
Fundaşul CFR-ului, Alcantara, a reuşit să marcheze şi în ediţia 2010/2011, acesta având stabilit un record propriu de invidiat chiar şi de atacanţi: a marcat în fiecare sezon din 2002/2003 până-n prezent, indiferent de campionatul unde a evoluat.
Oţelul a rămas echipa cu cele mai puţine goluri încasate, doar două, iar Dinamo, cu cele mai multe date, 21. Gălăţenii au contabilizat al patrulea gol înscris consecutiv din fază fixă.
Până în prezent, s-au marcat în campionat 146 de goluri, din care 84 în dreptul gazdelor, 62, în prima repriză, unul fiind autogol (Topici, etapa 5). De asemenea, s-au contabilizat 12 duble şi 25 de goluri din penalti.
Aproximativ 56.450 de spectatori au vizionat meciurile etapei de pe stadioane. A fost etapa cu cei mai mulţi spectatori în ediţia curentă.
„U“ Craiova ocupă locul doi în clasamentul spectatorilor prezenţi pe teren propriu. Astfel, în cele trei jocuri de acasă (unul la Severin, două pe „Central“), oltenii au înregistrat o medie de circa 16.000 suporteri/meci. „Alb-albaştrii“ au fost depăşiţi doar de Steaua, echipa bucureşteană având o medie de circa 16.500 spectatori/meci, cifră la care au contribuit însuşi „juveţii“ în primul meci al „militarilor“ din Ghencea (aproximativ 25.000 de suporteri).
Brăneştiul şi Sportul continuă să fie formaţiile ce nu au utilizat încă străini, la polul opus situându-se Vasluiul, echipă ce a ajuns la 18.
Meciurile cu cei mai mulţi astfel de jucători pe teren s-au disputat la Mediaş şi Urziceni, câte 12, iar cu cei mai puţini, la Craiova şi pe Steaua, doar patru.

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

29-05: Mesaj pentru Bucureşti
Finala Cupei României pornea cu un handicap imens. Se desfăşura la 24 de ore după marea finală Champions League. Acolo unde marile porţi ale Kievului, cântate şi într-o celebră adaptare Emerson, Lake&Palmer după Modest Musorgski, se deschi ... [ continuare ]
[ Autor Cristian Geambasu ]
Din categoria Articole

09-11-2016: Intotdeauna anti-dinamo
“Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii.”

Am văzut nu demult la voi o coregrafie frumoasă inspirată din “Micul Prinţ” a lui Antoine de Sain ... [ continuare ]
Din categoria Articole

25-01-2016: Doamna de alb-negru
Se termina prima repriză de la fotbal. Dobrin, adică Argeșul, cu Baia Mare, a lui Mateianu, un meci fabulos, care poate fi găsit astăzi pe YouTube. Venea pauza, iar imaginea alb-negru pleca din Trivale către studioul tel ... [ continuare ]
[ Autor Alin Buzarin ]
Din categoria Articole

18-05-2014: Blestemul Benficăi, blestemul Craiovei
Cel mai bun transfer al Benficăi în acest moment ar fi o babă care să aibă leac la descântece. Să zică baba de descuiat lacătul, de sfărâmat zăvorul, de scos dracul din club, să zică un descântec ... [ continuare ]
[ Autor Florin Caramavrov ]
Din categoria Articole

28-03-2014: Coşmarul Craiovei. Mititelu şi-a refuzat şansa ieşirii onorabile din scenă. Universitatea e condamnată!
Copiii învaţă echipa Stelei, istoria Craiovei e amanetată unui SRL
Adrian Mititelu a retras echipa din campionat. Oricum intrase în joc doar pentru a sabota proiectul iniţiat de primarul Olguţa Vasilescu. Nu e în stare ... [ continuare ]
[ Autor Alin Fornade ]
Din categoria Articole

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania