Craiova meniu:

Detalii stire 3636 Nae Ungureanu: ?tiin?a, urm?rit? de ghinion

[ Categoria Craiova Maxima ]
[ Data: 2010-11-22 ]
[ Tara România ]
 3636 Revenit din Arabia Saudită, „Roşu“ a urmărit sâmbătă „live“ meciul oltenilor cu Gloria şi crede că echipa alb-albastră a fost ocolită de şansă, opinând că lotul trebuie întărit, mai ales apărarea şi atacul. Ungureanu este internat de ieri la Spitalul Fundeni, pentru investigaţii.

- Aţi urmărit pe „Ion Oblemenco“, meciul Universităţii cu Gloria, 1-2, cum aţi comenta această înfrângere, a treia consecutivă pe teren propriu?
- Ştiinţa este urmărită de ghinion. Nu ştiu însă din ce cauză. Până la scorul de 0-1, oltenii au avut trei ocazii clare de gol. Şi la 1-1, şi la 1-2 s-a întâmplat acelaşi lucru: noi am atacat, am avut multe oportunităţi de a înscrie, dar care nu s-au concretizat şi pe tabela de marcaj. Ai noştri n-au reuşit să găsească drumul spre gol, în timp ce bistriţenii au avut două contraatacuri şi au dat două goluri!
- Dacă în precedentele meciuri pierdute acasă, cu Vaslui şi Galaţi, Ştiinţa a jucat fotbal, iar evoluţiile echipei au fost chiar aplaudate, acum s-au auzit şi destule apostrofări la adresa jucătorilor...
- Unii jucători au dezamăgit. Şi atunci când echipa favorită pierde - cum s-a întâmplat sâmbătă cu Bistriţa - e normal să existe supărare şi dezamăgire printre suporteri. Şi noi, „Craiova Maxima“, am fost uneori apostrofaţi, aşa-i în fotbal. Revenind la zi: din cauza lotului destul de restrâns al Universităţii Craiova, se întâmplă pe teren ceea ce s-a... întâmplat şi sâmbătă în această întâlnire cu Bistriţa. Cum lipseşte unul sau doi titulari, este o problemă destul de mare la echipă. Nu intru în detalii, s-a văzut de către toată lumea asta, iar eu nu spun o noutate.
- Cu alte cuvinte, lotul trebuie completat...
- Bineînţeles... Chiar dacă echipa a început să joace bine, în acest moment trebuie aduşi câţiva jucători de valoare deoarece Universitatea are un obiectiv de realizat în această ediţie de campionat, dar şi în viitor. Şi trebuie aduse întăriri!

Găuri mari în apărare!

- Toate compartimentele au nevoie de întăriri?
- Nu decid eu ce trebuie făcut la echipă.
- V-am solicitat doar o părere...
- În opinia mea, cred că atacul şi apărarea sunt cele mai deficitare compartimente. Acestea ar trebui în primul rând completate. Ştie însă Piţi ce trebuie făcut! Sunt „găuri“ mari în apărare. Iar sâmbătă s-a văzut cât de simplu a reuşit Gloria să înscrie cele două goluri.
- Ce face antrenorul Nae Ungureanu?
- Am fost plecat, ca antrenor, în Arabia Saudită, iar de câteva săptămâni am revenit acasă şi sunt în refacere. Nu mă gândesc la fotbal, ci la sănătatea mea.
- Ce s-a întâmplat, de fapt?
- Am avut o problemă de sănătate în Arabia Saudită... Ca urmare a stresului, a nervilor de la un meci de fotbal din Arabia, au apărut unele probleme la inimă, am fost internat acolo şi mi s-a făcut o intervenţie la inimă. În dimineaţa aceasta (ieri - n.r.) m-am internat la Fundeni, pentru unele analize şi investigaţii.

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

03-12-2016: Balaci si fostii jucatori ai Craiovei Maxima au lansat o sampanie speciala
Balaci a desfacut sampania Craiova Maxima, lansata de olteni la 30 de ani distanta de la marile performante europene. Craiova poate trece pe primul loc daca-l bate pe Hagi.

Gica Popescu e impartit intre cumnatul Hagi si oltenii lui. "L ... [ continuare ]
Din categoria Craiova Maxima

19-06-2015: S-a lansat cartea „Corneliu Andrei Stroe, legenda unei… legende, Craiova Maxima“
Sala Albastră a Universității din Craiova a găzduit ieri lansarea cărții „Corneliu Andrei Stroe, legenda unei… legende, Craiova Maxima“, scrisă de publicistul Ion Jianu (Gazeta de Sud), volum apărut apărut ... [ continuare ]
Din categoria Craiova Maxima

20-02-2015: „O victorie la Pandurii ar fi cadoul perfect“
Șeful departamentului de scouting al CS Universitatea Craiova, Gheorghiță Geolgău, a împlinit ieri 54 de ani, iar cadoul pe care și-l dorește cel mai mult este ca Brandan și colegii săi să contabilizeze to ... [ continuare ]
Din categoria Craiova Maxima

05-02-2015: Sven-Goran Eriksson a rememorat eliminarea Universităţii Craiova din semifinalele Cupei UEFA: "Am avut şansă, dar aveam şi echipa mai bună"
CSU Craiova joacă în aceste momente un meci amical împotriva celor de la Shanghai East Asia, iar antrenorul acestora este Sven-Goran Eriksson. Suedezul a rememorat partida din semifinalele Cupei UEFA dintre Benfica şi Universitatea Craiova. ... [ continuare ]
Din categoria Craiova Maxima

14-10-2014: 11 ani de cînd s-a stins Zoli Crişan
O delegaţie a clubului Universitatea Craiova a depus o coroană de flori şi a aprins lumînări la mormântul lui Zoli Crişan. Au participat din partea clubului Felix Grigore, Silviu Lung, Adrian Popescu, Sorin Cârţu, Emil S ... [ continuare ]
Din categoria Craiova Maxima

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania