Craiova meniu:

Detalii stire 3808

Mititelu ramane fara o masina!

[ Categoria Stiri Universitatea Craiova ]
[ Data: 2011-04-18 ]
[ Tara România ]
 3808 Unul dintre autoturismele de lux deţinute de SC Fotbal Club U Craiova SA, controlată de finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost scos la licitaţie de către Direcţia de Taxe şi Impozite, din cauza datoriilor acumulate de omul de afaceri către Primăria Craiova.

Direcţia de Taxe şi Impozite, aflată în subordinea Primăriei Craiova, a organizat, în urmă cu trei zile, o licitaţie prin care mai multe bunuri, aparţinând unor persoane fizice şi juridice, au fost scoase la vânzare.

Pe lista bunurilor scoase la licitaţie s-a aflat şi un autoturism Mercedes CL 500, fabricat în anul 2006, al cărui proprietar este SC Fotbal Club U Craiova SA, societate controlată de omul de afaceri Adrian Mititelu, finanţatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Potrivit directorului Direcţiei de Taxe şi Impozite Craiova, Sorin Marcu, preţul de plecare al licitaţiei pentru autoturismul Mercedes a fost de 212.985 de lei, însă nu a existat nicio persoană interesată.

"Nu a venit nimeni la licitaţie pentru această maşină. O vom scoate din nou la licitaţie, dar cu un preţ scăzut cu 25 la sută", a declarat Sorin Marcu.

Societatea controlată de Adrian Mititelu are datorii de peste 200.000 de lei către Direcţia de Taxe şi Impozite.

"Sunt datorii pe care le-a acumulat în mai mulţi ani şi provin în special de la neplata impozitelor pe terenurile pe care le deţine societatea", a mai spus Sorin Marcu.

La începutul lunii februarie, conducerea Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Dolj anunţa că au fost luate măsuri de executare silită a societăţii pe care funcţionează echipa de fotbal Universitatea Craiova prin instituirea sechestrului pe drepturile federative ale jucătorilor de fotbal, aflaţi sub contract cu clubul.

Măsura DGFP Dolj a fost instituită pentru o datorie de două milioane de euro pe care societatea pe care funcţionează echipa de fotbal Universitatea Craiova o are către bugetul de stat.

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Miti, vino-ncoa! Saluta galeria! ...
(Comentariu introdus de Adrian. Data introducere: 2011-04-18 06:50:34)

Website-ul nu este raspunzator pentru comentarii!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

19-07: Oficiali ai UEFA au inspectat stadionul Ion Oblemenco
O delegaţie de la UEFA a venit la Craiova, unde astăzi şi mâine va inspecta stadionul "Ion Oblemenco", în perspectiva participării echipei Universitatea Craiova în Europa League. Evident, oficialii Federaţiei Europene de Fotbal s-au declarat ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

29-06: Craiova, model de transparenta financiara in fotbalul romanesc
Oficialii echipei U Craiova 1948, detinatoarea Cupei Romaniei, au decis sa faca publice veniturile si cheltuielile sezonului recent incheiat, o premiera pentru fotbalul romanesc.

Știința și-a propus de la renaștere să devină nu d ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

04-06: Supercupa României se joaca pe 14 iulie
Supercupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj-Napoca va avea loc sâmbătă, 14 iulie, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

31-05: Craiova se gandeste la viitor
Oficialii clubului de fotbal Universitatea Craiova au emis un comunicat în care anunță că vor cinsti Ziua Copilului, facilitându-le celor mai mici dintre suporteri o ședință foto cu trofeul câștigat duminica trecută de Hristo Zlatinski și ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

28-05: Universitatea Craiova a castigat Cupei României!
Universitatea Craiova a invins cu 2-0 pe FC Hermannstadt Sibiu si a castigat Cupei României, editia 2018. Golurile au fost marcate de Gustavo si Mitrita. La meci au fost prezenti peste 30.000 de spectatori, majoritatea suporteri olteni.

... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania