Craiova meniu:

Detalii stire 4051

Mititelu: "Eu nu am bani să fac echipă la Craiova"

[ Categoria Stiri Universitatea Craiova ]
[ Data: 2011-11-09 ]
[ Tara România ]
 4051 Omul de afaceri spune că a ajuns la fundul sacului şi doar eventualele despăgubiri de la FRF ar putea asigura un buget decent pentru constrcuţia unei echipe. Mititelu a lămurit şi problema jucătorilor declaraţi liberi de contract, susţinând că este aproape imposibil ca Florin Costea&Co să fie obligaţi să se întoarcă în curtea Ştiinţei.

"Eu nu am bani să fac echipă, am băgat 22 de milioane de euro şi mai am şi datorii 3 milioane de euro. Mi-au trecut sute de jucători prin mână, nu mai am răbdare să o iau de la capăt să cresc altă echipă, nu mai am nici 37 de ani şi nici energie. Fac echipă când primesc despăgubirile.

FRF are de achitat despăgubiri foarte mari, pe care nu şi le permite. Să vedem dacă la vară mai e aceeaşi conducere. Să vedem, poate vor veni alţii şi vom ajunge la o înţelegere democratică. Nu se pune problema să nu fim înscrişi, dar problema e cu cine intrăm pe teren. Pentru că e imposibil ca jucătorii care au plecat să se mai întoarcă înapoi, am vorbit cu specialişti. Au semnat alte contracte.

Încă de azi-noapte am trimis declaraţia lui Sandu, când a zis că cei de la FIFA şi UEFA sunt câcăcioşi. Fiecare clipă din viaţa mea i-o dedic lui Mircea Sandu. Am înţeles că ziariştii elveţieni au fost foarte încântaţi când au auzit declaraţiile lui Mircea Sandu. Afirmaţiile lui denotă teamă", a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.


Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

19-07: Oficiali ai UEFA au inspectat stadionul Ion Oblemenco
O delegaţie de la UEFA a venit la Craiova, unde astăzi şi mâine va inspecta stadionul "Ion Oblemenco", în perspectiva participării echipei Universitatea Craiova în Europa League. Evident, oficialii Federaţiei Europene de Fotbal s-au declarat ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

29-06: Craiova, model de transparenta financiara in fotbalul romanesc
Oficialii echipei U Craiova 1948, detinatoarea Cupei Romaniei, au decis sa faca publice veniturile si cheltuielile sezonului recent incheiat, o premiera pentru fotbalul romanesc.

Știința și-a propus de la renaștere să devină nu d ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

04-06: Supercupa României se joaca pe 14 iulie
Supercupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj-Napoca va avea loc sâmbătă, 14 iulie, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

31-05: Craiova se gandeste la viitor
Oficialii clubului de fotbal Universitatea Craiova au emis un comunicat în care anunță că vor cinsti Ziua Copilului, facilitându-le celor mai mici dintre suporteri o ședință foto cu trofeul câștigat duminica trecută de Hristo Zlatinski și ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

28-05: Universitatea Craiova a castigat Cupei României!
Universitatea Craiova a invins cu 2-0 pe FC Hermannstadt Sibiu si a castigat Cupei României, editia 2018. Golurile au fost marcate de Gustavo si Mitrita. La meci au fost prezenti peste 30.000 de spectatori, majoritatea suporteri olteni.

... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania