Craiova meniu:

Detalii stire 4236

LPF amenință Craiova: "Vor juca la județ!"

[ Categoria Stiri Universitatea Craiova ]
[ Data: 2012-06-28 ]
[ Tara România ]
 4236 Universitatea Craiova este amenințată de Ligă Profesionistă de Fotbal că va juca în divizia județeană dacă nu se supune hotărârilor.

Adrian Mititelu refuză locul în liga secundă a fotbalului romanesc și cere să joace direct în prima ligă, însă LPF se opune acestei idei pe care oltenii au propus-o.

Mai mult, LPF a anunțat prin vocea vicepreședintelui Sandu Boc că oltenii vor juca în divizia județeană din sezonul 2013/2014 dacă în această vară nu vor accepta locul din ligă secundă.

"Conform regulamentului, Universitatea Craiova nu-şi mai poate păstra locul în Liga a II-a dacă va refuza să participe în acest sezon. Dacă cei de acolo vor decide să înscrie echipa în campionat abia anul viitor, vor trebui să o facă la judeţ, în ultima ligă! Nu vor putea participa nici măcar în cel de-al treilea eşalon, vor trebui să o ia de jos. Nu înţeleg de ce Adrian Mititelu nu se înscrie acum în campionat, cred că o face doar din ambiţie. Poate găsi oricând 50 de jucători în Craiova pe care să-i legitimeze. Oltenia e recunoscută ca fiind un adevărat izvor de fotbalişti. În plus, sunt atâţia jucători liberi de contract pe care i-ar putea aduce la Universitatea", a spus Boc pentru EVZ.

Apoi, Sandu Boc i-a transmis lui Mititelu că LPF nu are de gând să-i plătească despăgubiri pentru jucătorii pe care i-a pierdut.

"Adrian Mititelu vrea cu orice preţ să obţină despăgubiri pentru jucătorii pe care i-a pierdut anul trecut, dar asta nu se poate. Ce despăgubiri să obţină? Jucătorii au fost transferaţi la alte cluburi pe baza deciziilor luate de comisiile abilitate. Dar ştiţi cum e vorba aceea: nu e prost cine cere, ci acela care dă", a conchis Boc.

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Boc, doar un nemernic! De la "comisiile abilitate" sa obtina Miti despagubiri, daca alea au dat decizii ilegale!
(Comentariu introdus de Adrian. Data introducere: 2012-06-28 03:36:39)

Website-ul nu este raspunzator pentru comentarii!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

29-06: Craiova, model de transparenta financiara in fotbalul romanesc
Oficialii echipei U Craiova 1948, detinatoarea Cupei Romaniei, au decis sa faca publice veniturile si cheltuielile sezonului recent incheiat, o premiera pentru fotbalul romanesc.

Știința și-a propus de la renaștere să devină nu d ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

04-06: Super Cupa României se joaca pe 14 iulie
Super Cupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj-Napoca va avea loc sâmbătă, 14 iulie, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

31-05: Craiova se gandeste la viitor
Oficialii clubului de fotbal Universitatea Craiova au emis un comunicat în care anunță că vor cinsti Ziua Copilului, facilitându-le celor mai mici dintre suporteri o ședință foto cu trofeul câștigat duminica trecută de Hristo Zlatinski și ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

28-05: Universitatea Craiova a castigat Cupei României!
Universitatea Craiova a invins cu 2-0 pe FC Hermannstadt Sibiu si a castigat Cupei României, editia 2018. Golurile au fost marcate de Gustavo si Mitrita. La meci au fost prezenti peste 30.000 de spectatori, majoritatea suporteri olteni.

... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

23-05: Primul club din România care lansează abonamentele pentru noul sezon
UNIVERSITATEA CRAIOVA este primul club din România care lansează #ABONAMENTELE pentru noul sezon competițional 2018 - 2019. Clubul lansează de astăzi, ora 13:00, la Sala Polivalentă, abonamentele pentru sezonul competițional 2018 – 2019 din ... [ continuare ]
Din categoria Stiri Universitatea Craiova

Meditatii

Username:
Parola:
  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate a website-ului.

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania