Craiova meniu:

Detalii stire 4509

Coşmarul Craiovei. Mititelu şi-a refuzat şansa ieşirii onorabile din scenă. Universitatea e condamnată!

[ Autor Alin Fornade ]

[ Categoria Articole ]
[ Data: 2014-03-28 ]
[ Tara România ]
 4509 Copiii învaţă echipa Stelei, istoria Craiovei e amanetată unui SRL
Adrian Mititelu a retras echipa din campionat. Oricum intrase în joc doar pentru a sabota proiectul iniţiat de primarul Olguţa Vasilescu. Nu e în stare să susţină Universitatea, dar nici nu renunţă la formaţia primită de la puşcăriaşul Dinel Staicu. Preferă să-i prelungească suferinţa în loc să-i ofere şansa de a trăi decent. A refuzat oferta finanţatorilor clubului CSU Craiova, l-a declarat şi pe Marin Condescu vinovat de înaltă trădare, l-a umilit pe Nicolo Napoli. Circul merge mai departe, cu dricul în alaiul vesel.
Se plânge că fotbaliştii nu au avut unde să se antreneze, dar de ce nu le-a plătit un cantonament în Antalya, aşa cum anunţase în iarnă? Dacă nu e capabil să asigure un buget demn de blazonul „Ştiinţei” şi e ameninţat de faliment, de ce nu a cedat formaţia suporterilor, municipalităţii, altor oameni de afaceri? Să-şi continue procesele cu Federaţia fără să transforme Craiova în carne de tun într-un război fără sfârşit. Dacă a iubit vreodată cu adevărat flamura alb-albastră, nu-i este ruşine de situaţia degradantă în care a ajuns Craiova?
Suporterii i-au dat un ultimatum de 48 de ore să cedeze echipa. Un demers ce va stârni acelaşi efect ca şi buletinul meteo. Vi-l închipuiţi pe Mititelu analizând comunicatul fanilor? Şi despre ce fani e vorba? La mitingul organizat recent împotriva patronului au participat câteva sute de susţinători şi suntem generoşi cu socotitul. Peluza Sud e acuzată de complicitate la tertipurile procesomanului din Bănie, iar liderii galeriei, vechi sau noi, nu au credibilitate. A fost amuzantă ştirea din urmă cu o lună cu cei doi bodyguarzi care i-au oprit pe fanii revoltaţi ai Craiovei la intrarea în sediul clubului. Cum să-i ţină în frâu doi bodyguarzi? Suporterii, care l-au apărat, l-au susţinut mereu pe Mititelu în pofida evidenţei, sunt şi ei în culpă.
Craiova e divizată iremediabil. E un moment la fel de dramatic ca şi dezafilierea. Aici nu mai e vina Bucureştiului sau a nu ştiu cărei coaliţii monstruoase. Răspunsul e în Bănie şi acolo e şi durerea ce nu mai trece. Copiii învaţă echipa Stelei, istoria Craiovei e amanetată unui SRL. Idolii de ieri sunt renegaţi, adevăratul trădător e considerat erou şi plimbat de la o emisiune la alta.
Într-un gest disperat, CSU Craiova a coalizat nume ce au ridicat trofee şi inimi. Nu a fost suficient. CSU e asociată cu FRF de mulţimea manipulată de discursurile lui Mititelu şi va avea nevoie de timp şi de rezultate pentru a câştiga încrederea oltenilor. Problema e că, dacă Mititelu rămâne pe poziţii, proiectul în care e implicat şi Corneliu Stroe, creatorul „Craiovei Maxima”, va fi subminat permanent. CSU e singurul remediu palpabil, pentru restul e pesimismul sumbru.
Craiova e astăzi doar o lacrimă îngheţată. Şapte litere umăr lângă umăr, numărul ce-l purta cândva Crişan. Sau un indiciu că „Ştiinţa” a fost una dintre cele 7 minuni ale României fotbalistice. O echipă moare cu zile, atunci când nu mai joacă, deşi sute de mii de fani o aşteaptă. „Ştiinţa”, nu pleca!

Nota actuala: 9 (din 1 note acordate) - Acorda o nota!


Comentarii
Nu exista comentarii in baza de date!
Nu puteti scrie comentarii pentru ca nu sunteti logat!

Alte titluri din aceeasi categorie

09-11-2016: Intotdeauna anti-dinamo
“Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii.”

Am văzut nu demult la voi o coregrafie frumoasă inspirată din “Micul Prinţ” a lui Antoine de Sain ... [ continuare ]
Din categoria Articole

25-01-2016: Doamna de alb-negru
Se termina prima repriză de la fotbal. Dobrin, adică Argeșul, cu Baia Mare, a lui Mateianu, un meci fabulos, care poate fi găsit astăzi pe YouTube. Venea pauza, iar imaginea alb-negru pleca din Trivale către studioul tel ... [ continuare ]
[ Autor Alin Buzarin ]
Din categoria Articole

18-05-2014: Blestemul Benficăi, blestemul Craiovei
Cel mai bun transfer al Benficăi în acest moment ar fi o babă care să aibă leac la descântece. Să zică baba de descuiat lacătul, de sfărâmat zăvorul, de scos dracul din club, să zică un descântec ... [ continuare ]
[ Autor Florin Caramavrov ]
Din categoria Articole

28-03-2014: Coşmarul Craiovei. Mititelu şi-a refuzat şansa ieşirii onorabile din scenă. Universitatea e condamnată!
Copiii învaţă echipa Stelei, istoria Craiovei e amanetată unui SRL
Adrian Mititelu a retras echipa din campionat. Oricum intrase în joc doar pentru a sabota proiectul iniţiat de primarul Olguţa Vasilescu. Nu e în stare ... [ continuare ]
[ Autor Alin Fornade ]
Din categoria Articole

28-11-2013: Istoria luptelor suporterilor alb-albaștri cu Mititelu
A început timid, ca ajutor de patron. S-a remarcat ca organizator de ambuscade, recuperator în șlapi și instigator-șef la clubul lui Dinel Staicu. Pe nesimțite, Adrian Mititelu a pus mâna pe FC Universitatea Craiova, pe care a tre ... [ continuare ]
Din categoria Articole

Meditatii

Username:
Parola:

Creare cont nou - Trimitere parola
Comentarii - Utilizatori

© Universitatea Craiova

Dictionar   Meditatii     SEO Romania